Posledí schůzka, na které jsme si mohli doplnit vědomosti pro testy je pryč...

10.03.2023 11:42

... a ve středu se jí zúčastnilo osmnáct Kapříků.
Ladili jsme nedostatky v poznávání ryb, rostlin a živočichů. Probrali jsme Rybářský řád a každý, komu nebylo něco úplně jasné, mohl vznést dotaz a vše jsme ještě jednou probrali. Otázky kladené podle testů děti zvládly na jedničku. Tu a tam se nám něco nezdálo, ale nakonec jsme se dobrali ke správné odpovědi.

Velice příjemným setkáním byla návštěva zástupce CT Kapřík, Honzy Zechnera, který nám dovezl spoustu krmení, které použijeme na ceny při našich závodech. Od dubna jich budou mít Kapříci hned několik. Jsem moc rád, že naše spolupráce, kterou jsme navázali v loňském roce, pokračuje a moc děkujeme za věnovaný příspěvek, který se bude dětem hodit. Budu ještě radši, když nás navštíví a přes svůj nabitý program Kapříkům poví i něco o kaprařině a lovu na položenou. Ještě jednou moc děkujeme.
Jak již jsem se zmínil, příští schůzka "Letošních" Kapříků se uskuteční 22. března a proběhnou na ní zkoušky, které doufám, podle výsledků zkušebních testů, dokončí všichni úspěšně.
Mezi tím však proběhne ještě schůzka "pokročilejších" kterou povede Martin Š. a bude pokračovat ve výkladu o rybolovném způsobu, lovu na umělou mušku. Další z Kapříků budou mít možnost si navázat mušku, kterou si potom na jaře u vody vyzkoušíme.