Letošní školní rok končí a s ním i schůzky Kapříků.

23.06.2016 07:51

Ale jen do září.

Ve středu se totiž setkali Kapříci naposled v tomhle školním roce. Nesešli se sice v takovém počtu, v jakém se scházeli celý rok, ale i tak to byla hezká tečka za dalším ročníkem. Jsem moc rád, že naše vyhlašování vítězů bodování navštívila i hrstka rodičů. Letošní bodování bylo rozděleno na dvě kategorie. Mladší soutěžili v kategorii " LETOŠNÍ POTĚR" a ti pokročilejší pro změnu jako "ZKUŠENÍ HOLDEGRONI". Mezi mladšími skončil na prvním místě Michal Netál, druhý byl Ondra Suchý a třetí David Podhájecký. Holdegróny vyhrál Míša Vraný, druhým se stal Matouš Stieber a třetí skončil David Viktora. Pro všechny, kteří navštěvují naše stránky pravidelně to asi nebude žádné překvapení. Každý si odnesl něco, co se mu k rybařině určitě hodí. Ti, kteří skončili pod stupni vítězů, dostali jako cenu útěchy alespoň splávky.

To, že proběhla poslední schůzka, ale neznamená konec veškeré činnosti kroužku do září. Už tento víkend proběhne druhý ročník soustředění na rybníku Dubí. Letos se přihlásilo deset Kapříků, kteří budou trávit víkend u vody. Budou nejenom chytat, ale i spát a učit se tábořit. Součástí bude i úklid břehů.

Další neodmyslitelnou akcí bude dětský rybářský tábor na Trnávce. Letošní ročník je plně obsazen a už se na něj určitě všichni těšíme.

Závěrem bych rád popřál dětem hezké vysvědčení, a všem příjemné prožití prázdnin. Doufám, že se v září zase v pořádku sejdeme.

Fotky z akce zde:rybaricaslav.rajce.idnes.cz/Posledni_schuzka_skolniho_roku_2015_16_a_vyhlaseni_vysledku_bodovani.