Další úspěch na závodu o Pohár předsedy SÚS ČRS

15.05.2023 17:08


 Čáslavští Kapříci se zúčastnili již po šesté tohoto závodu a opět nezůstali pod podiem. V kategorii mladších, do patnácti let se umístil na druhém místě Honza Vávra a v kategorii nad patnáct let Radim Percl obsadil místo třetí. Matěj Augusta se svými ulovenými rybami obsadil místo padesáté. Smůla se lepila na paty Pepovi Podhorovi a Lukášovi Zadníčkovi. Ti při závodu neulovili ani jednu rybu, i když při tréninku se jim docela dařilo. Ale nemusí smutnit. Z celkového počtu sto čtrnácti závodníků neulovilo rybu čtyřicet sedm účastníků. Svědčí to o tom, že pískovna je nevyzpytatelná.
Počasí se navzdory předpovědi slitovalo a bylo velice příjemné. Dodalo tu pověstnou jahůdku na dort, takto pěkně připravenému závodu, kterého se vždy rádi zúčastníme. Chci poděkovat všem, kdo se na přípravě závodů a vlastně i celého víkendu podíleli. Patří jim náš obdiv a uznání.
Nesmím zapomenout poděkovat i panu Pecharovi a panu Vávrovi za podporu a za to, že si našli čas a vyrazili s námi na Pískovku. Přece jen, ve více lidech je to o mnoho příjemnější. A musím pochválit a poděkovat i naším Kapříkům, kteří dobře reprezentovali i mimo závodění se chovali na jedničku s hvězdičkou. Doufám, že si to to všichni užili tak jako já a že se na závody vypravíme zase za rok. Ještě jednou všem veliký dík za krásný víkend.

Článek: www.crs-sus.cz/101/2172/zavodu-o-pohar-predsedy-se-zucastnilo-114-deti-a-mladezniku

Fotky: rybaricaslav.rajce.idnes.cz/Pohar_predsedy_SUS_2023/